SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK a Harmónia Áruházban!

Itt mindent megtalálsz, ami valamilyen módon kötődik hozzám és amiről azt gondolom, érdekes, hasznos, felemelő, vagy épp regeneráló, frissítő, relaxáló lehet a Te számodra is. Találsz itt ingyenes anyagot, workshopot, egyéni és közösségi programokat, vagy épp egyedi ajándékokat, alkotásokat. Felhívom a figyelmedet néhány dologra!
Az első az, hogy

3 FÉLE MÓDON VÁSÁROLHATSZ a Harmónia Áruházban!

  1. A szokásos módon: Kifizeted a díját és megkapod amit vásároltál
  2. Kifizeted a felét és a másik felében módod van más módon fizetni, pl étkezési utalvánnyal, zöldséggel, gyümölccsel, házi készítésű élelmiszerekkel, egészségtermékkel, kerti évelő és sziklakerti növényekkel, bogyós bokrokkal, vagy épp, amiben megegyezünk, értékegyeztetéssel.
  3. Nem fizetsz a szolgáltatásaimért, szellemi termékeimért ( tudás anyagaim, tanfolyamaim), cserébe viszont annak megfelelő értékben felajánlod a szakmunkádat, a szolgáltatásodat, vagy kertészeti segítségedet. Tudod, mindenki jó valamiben! Te is, legfeljebb még nem tudod, hogy mi az , de sebaj, majd megkeressük!
Amennyiben ez utóbbi kétféle mód valamelyikét választanád, kérlek előtte vedd fel velem a kapcsolatot,itt: info@egyensulyepito.hu Írd meg, mit szeretnél vásárolni, milyen módon és mit ajánlasz cserébe. És természetesen ezekről is kapsz számlát.
A  Harmónia Áruházban  nincsenek feltüntetve az

egyéni mentorprogramjaim

. Ezekbe csak úgy kerülhetsz be, ha előzetesen részt veszel egy díjmentes „Iránytű  konzultáción ”. Erre azért van szükség, mert így könnyedén el tudjuk dönteni mindketten, hogy mennyire rezonálunk egymásra. Ez nagyban hozzájárul a közös munkánk eredményességéhez. Ezen a találkozón( és ez lehet online is ) el tudod mondani, miben szeretnéd a tudásomat, tapasztalataimat segítségül hívni és én is fel tudok már vázolni egy cselekvési tervet, amit aztán közösen megbeszélünk. Ennek kapcsán alakul ki egy becsült időtartam is, ami alatt már látványos elmozdulásra számíthatsz, a várt irányba. Tudod, lehet, hogy 1-2 alkalommal több találkozásunk lesz, ugyanakkor tudod, hogy nálam nem csupán az adott problémádat kezeljük, hanem olyan eszközöket és módszereket is megtanulhatsz, amelyeket azután bármikor előszedhetsz életed bármely helyzetében, ha nehézséged adódna! Tudod, az én elvem az, : „Az éhezőnek ne halat adj, hanem tanítsd meg horgászni!”. Ezért is olyan népszerűek a konzultációim.
harmoniaenidokartya6
Mentor program nélkül is kérhetsz

KONZULTÁCIÓS IDŐT

tőlem. Erre találsz a webshopban

6 és 12 alkalmas bérletek

et.
Ha már az ajándéknál tartunk. Mi lenne nagyszerűbb ajándék, mint TUDÁST AJÁNDÉKOZNI VALAKINEK? Megteheted. Ajándékba is adhatod az élményközpont tudásanyagait, szolgáltatásait és programjait is. Ehhez találsz ajándékutalványt is, amit olyan összegről töltünk ki, amennyit az ajándékozottal meg szeretnél osztani. És találsz itt még általam és partnereim által készített egyedi kézműves termékeket, ajándéknak valókat, vagy épp kiránduló programokat, szállásajánlatokat. Vannak olyan programok is, melyekhez érdemes PÁROS JEGYet venned, pl. a barátnőddel. Úgy gazdaságosabb. Várlak szeretettel! ha kérdésed van, írj nyugodtan nekem! Csodás napot kívánok Neked!
harmoniaenidoberlet12