Egy fantasztikus utazásra hívlak önmagadba 10 héten át, a

 „ Szeretettel az egészségért ” program által, amiben megismered a tested működését, adottságaidat. Feltérképezzük az abból adódó előnyeidet és fejlődési lehetőségeidet, amelyekre most még nem is gondolsz. Garantálom, hogy meg foglak lepni. Mindez Segít neked abban, hogy összeállítsd a saját életmód programodat és végre azt érezd hogy minden kis sejted érted és a céljaidért dolgozik. Ez nem termékajánló tanácsadás. Mindazon ismeretek alapján amiket megismersz, könnyedén el tudod dönteni majd mindazt, hogy mikor milyen vitamint, táplálék kiegészítőt használj, ha ezt szeretnéd. Aki ismer, járt már nálam, azt tudja hogy 3+1 dologban nagyon hiszek:

  1. Az emberi test, maga a CSODA, ami felfedezésre vár. Most, csupán a jéghegy csúcsát látjuk, érzékeljük.
  • „ Az egészség nem minden de az egészség nélkül minden semmi ”
    • ahogy Schopenhauer mondta . EGÉSZség nélkül egészség sem létezik, melyre belül mindannyian vágyunk.  Az egészség az, amely megteremti a HARMÓNIÁT, az EGYENSÚLYT az életünkben. Az én nagymamám nagyon bölcs asszony volt. Mindig azt mondta:
  • „Tanulj, mert amit megtanulsz azt soha, senki nem veheti el tőled.”

 Én ezt megtettem. Sőt folyamatosan ezt teszem. Az EGÉSZSÉGről azt gondolom, hogy ideje a szemléletmódunkon változtatni. Az eddigi, látjuk hová vezetett. Ahelyett, hogy külső – belső ellenségeinkkel harcolunk, az én javaslatom az, hogy helyezzük a figyelmünket ÖNMAGUNK MEGISMERÉSÉRE, hogy a harc helyett támogatni tudjuk a szervezetünket, hogy minél hatékonyabban tudja végezni ÖNGYÓGYÍTÓ  FOLYAMATAIt.

+1

Talán Épp ezért én hiszek abban hogy egy fantasztikus világot építhetünk azzal hanem halat adunk az éhezőknek hanem megtanítjuk őket horgászni. Épp ezért Megtanítalak a program során néhány olyan  módszerrel, amellyel egyszerűen könnyen egészségesen tarthatod önmagadat a már bevált napi rutinod mellett.

Ha még nincs BEVÁLT EGÉSZSÉG RUTINod a ÉLETMÓD PROGRAMod, azt is összeállítjuk a HOLISZTIKUS SZEMLÉLETMÓD jegyében. Mindez utóbbi akkor is új lehetőségeket és tapasztalásokat nyit meg az egészséged megélésében, ha most valamilyen egészségügyi problémád van. Hiszen a holisztikus szemléletmód melyet magam is követek, nem részekre szedve vizsgálja és kezeli az embert, hanem TELJES EGÉSZ LÉNYként tekint rá.

A program kezdetén egy TEST ELEMZÉSSEL indítunk ( Holisztikus állapotfelmérő program) , amely teljes egészében feltárja előttünk a tested jelenlegi működését.

Láthatjuk milyen biokémiai és patomorfológiai folyamatok zajlanak éppen.

 Képet kapunk arról is, hogy mi áll a kibillent egyensúlyi állapotok hátterében,

Hol érdemes megtámogatni Testi –  Lelki szellemi szinten a szervezetedet.

Megmutatja azt is, mi várható ugyanezeket teszed az egészségedért, mint eddig. Előny még, hogy képes leszel átlátni az egyes szervek egymásra ható működését. Hiszen tudod minden, mindennel összefügg.

A program része az is, hogy feltárjuk azokat a Lelki részeket, érzelem és gondolat mintákat, melyek fenntartják a kibillent egyensúlyt, akár a betegségedet. Hiszen hosszú távú eredményt, csak a Test – Lélek – Szellem harmóniája hozhat. Minden alkalommal Éppen ezért a foglalkozás második felében ÖSSZEHANGOLJUK A TELJES ENERGIA RENDSZEREDET ásványokkal, és közben meg is tanítalak rá, hogyan teheted meg ezt te is otthon majd.

Kezedbe adok három olyan lehetőséget is, amely segít számodra STRESSZ HELYZETEK megelőzésében , azok lereagálásában, majd feldolgozásában. Nem hiszek abban, hogy a megoldás az, hogy kerüld a stresszt, ahogyan néhány kollégám egyszerűen javasolja. Ma már szinte lehetetlen ezt elkerülni, szerintem, ha csak nem egy lakatlan szigeten élsz, távol a civillizációtól.

És még egy bónusz, – ha úgy tetszik –  a készülékkel a felmérés során egyben EGÉSZSÉGES REZGÉSI SZINTRE HANGOLJUK AZ EGYENSÚLYBÓL KIBILLENT SZERVEIDET, amelyek így megkezdik öngyógyító folyamataikat.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a feltárt dolgok ismeretében érdemes lenne összeállítanunk közösen az új napi egészség rutinodat és azt szokásoddá tenni a program végén ajándékként felmérem újra a tested energia képletét Test elemzéssel és te magad is láthatod, mennyit fejlődtél mennyivel KÖNNYEBBÉ, ÉLVEZETESEBBÉ, ÖRÖMTELIBBÉ vált az életed. Persze, ezt érezni is fogod magadon na, nap –  nap után.

Nos, velem tartasz te csodás Kalandra?

…………………………..

Igen válasz esetén olvass tovább. Alább elolvashatod, hogy ki nem veheti igénybe ezt a szolgáltatást , mert ellenjavallt. Kérlek figyelmesen olvasd el! Amennyiben megengedett számodra ez a felmérés olvass tovább és megtudod mit érdemes tenni a kezelés előtt, alatt és után. 

Itt tájékozódhatsz lentebb arról is, hogy hol és hogyan tudod kiegyenlíteni a szolgáltatás díját.

NÉHÁNY GONDOLAT A TESTELEMZÉSRŐL

Preventív ( megelőző) elemzésként már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését, segíti a szakorvosok munkáját, lehetőséget ad a megfelelő orvosi kivizsgálás kiválasztására és az irányított célzott beavatkozásra.

IDE TUDSZ UTALNI

Ismeretségünkre való tekintettel az alap holisztikus állapotfelmérés díjából vonj le 5000 Ft – ot. További kedvezményeket is találsz még az oldalon. 10 hetes program díjából pedig vonj le nyugodtan 20.000 Ft ot vagy válassz bónusz élményprogramot. Ezeket is megtalálod a leírásban.

FONTOS LEHET!

A programokat oltási igazolvány nélkül is látogathatod. Az egészség fenntartásának érdekében légtisztító készüléket üzemeltetünk .

Amennyiben úgy érzed, hogy mindez bármilyen formában hozzájárulás lehet az éltedhez, válassz a programok közül. A program díjának beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeden és egyeztetünk időpontot.

Felhívom a figyelmedet az időpont tervezéssel kapcsolatban, hogy nagy valószínűséggel várnod kell egy kicsit majd, mert jelenleg 2 hét a várólista hozzám, mivel adott napokon dolgozom(H,K,Sze). Időpont egyeztetés után küldöm a pontos helyszín leírást.

Bárhogyan is döntesz, csodás napokat, jó egészséget és bőséget kívánok Neked és Szeretteidnek!

Szeretettel ölellek: Ilike