– folytatás –

a saját és párunk egészsége mellet a gyermekeink, unokáink, vagy épp szüleink egészsége miatt érzett felelősségünk.És még ezen beül is vannak részcélok, ha lehet így fogalmazni. Idős szüleink esetében például egészségi cél lehet az állapot romlásának megakadályozása, a fájdalom csökkentése, az újabb betegségek, vagy mellékhatások elkerülése, stb.

Én az EGÉSZségben hiszek, épp ezért, elkötelezett híve vagyok a HOLISZTIKUS LÁTÁSMÓDnak, akár az egészség megőrzéséről, akár annak helyreállításáról legyen is szó.

A holisztikus látásmód egy magasabb szintű elveit igyekszem alkalmazni a hozzám forduló vendégeimnél, melyben  ötvöződik a keleti és nyugati orvoslás filozófiája.

Vallom, hogy az EGÉSZség és egyben a TEST EGÉSZSÉGE is, hosszú távon csak a Test – Lélek – Szellem EGYENSÚLYa révén valósítható meg és tartható fenn .

Így az ÁLLAPOTFELMÉRÉS során mindhárom területre kiterjedően feltérképezzük a vendég állapotát. Azokat a kibillent egyensúlyi állapotokat, melyek ismerete feltétlenül szükséges ahhoz, hogy fel tudjuk állítani egy, – a mindennapokba jól beleilleszthető –  EGÉSZSÉGTERVet a vendégem számára, mindhárom szinten.

holisztikusegeszsegfelmeres

Az állapotfelmérő programról itt olvashatsz bővebben:

https://harmonia40felett.hu/holisztikus-allapotfelmeres-egyeni-2/

 

Várlak szeretettel!

Legyen csodás napod!

Kovácsné Balogh Ilike