Egészség-termékek

Egészség-termékek

Hogyan tudom TÁMOGATNI a FIZIKAI EGÉSZSÉGEDET?

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi”.

És milyen igaza volt Schoppenhauernek. Az EGÉSZség, a HARMÓNIA megéléséhez elsődleges a Lélek RENDbe tétele. Ám ha a TEST panaszos, mégsem élhetjük meg a TELJESséget. A harmónia megéléséhez, fontos a FIZIKAI TEST támogatása is.

” az egészség szabadságot ad , amit kevesen értékelnek addig amíg már nincs meg nekik…”

TE FIGYELJ ODA AZ EGÉSZSÉGEDRE!

Harmónia egészség áruház

Igazság szerint áruházakat kellett volna írnom. Hiszen az évek azt igazolták számomra, hogy nincsen egyetlen , fantasztikus szer a bajainkra, így egyetlen egészség áruház termékei sem csodaszerek. Egyikben ez az alkalmasabb, a másikban az. Én azt gondolom, A CSODA BENNÜNK VAN!

Mi magunk betegítjük meg magunkat. És mivel ez így van, fordítva is igaz, vagyis, meg is tudjuk gyógyítani magunkat. Senki senkit nem képes meggyógyítani, csak önmagát.

Mások persze elősegíthetik a gyógyulásunk Testi  – lelki folyamatait, de ahogy mondani szokás, az úton, nekünk, magunknak kell lépkednünk.

MÍG MEGTANULOD  Te is (én folyamatosan tanulom már jó ideje, szép eredményekkel), hogy hogyan vagy képes a Tudatod által egészségben és EGÉSZségben tartanod  Te is magadat, addig még szükséged lehet, legalább alkalmanként a fizikai Tested működését megtámogatni bizonyos hatóanyagokkal.

Ezeket érdemes többnyire megbízható egészség áruházakból beszerezni. Azért hasznosak a hálózatos rendszerek, mert ha jót találsz, akkor a megbízható minőséget, standard hatóanyagtartalmat biztosítanak és ahhoz képest töredék áron, mintha azt bioboltból, vagy multinál szereznéd be.  Figyelj nagyon a címkékre, a megnevezésekre, mert sokszor a kókler termék megtévesztésig hasonlít arra, amely valóban  hatékony lehet.

És, ha már boltból vásárolsz és nem magad készíted a termékeidet a fűben – fában elv alapján, érdemes olyan „ áruházból” vásárolni, amelyben részesedésed is lehet. Olyan, mintha saját boltod lenne.

HÁT NEM LENNE NAGYSZERŰ, ha legalább a családban használt termékeket ingyen kapnád a cégtől?

Én ezekből az áruházakból vásárolok alkalmanként.

HA SZERETNÉL KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLNI, KÜLDÖM A KÓDOT Te is, írj és küldök kódot. Általában 20-30 % a kedvezmény.

info@egyensulyepito.hu

Mindemellett felhívom a figyelmedet arra, hogy hiú ábránd azt várni, hogy bármi, vagy bárki törődik az egészségeddel.

TE VAGY EGYEDÜL FELELŐS ÖNMAGADÉRT.

Nem tolhatod másra a Te egészséged felelősségét. Hogy is várhatnánk el, hogy például az orvostól várjuk a gyógyulásunkat?! Az ő feladata leginkább az, hogy segítsen nekünk feltérképezni, hogy hol billentek ki a szerveink az egyensúlyi állapotukból. És persze adhat, életviteli javaslatokat, de hogyan várhatjuk el tőle, hogy egészségben tartson minket? Nem lehet minden egyes páciense mellett ott a nap 24 órájában, hogy ellenőrizze, hogy betartunk e mindent, amit előírt. Nem nonszensz, hogy mégis elvárjuk, hogy egészségessé tegyen minket?

Persze, azért nem lenne alaptalan ez az elvárás sem teljesen. Japánban az orvosokat akkor fizetik, ellenben a nyugati társadalmakkal, ha a páciens nem beteg. Ugye, milyen más hozzáállás? Persze, ennek az az előfeltétele, hogy megtanítja a pácienseit, hogyan tarthatják meg az egészségüket.

Még egy gondolat erejéig vissza térve az egészség termékekhez. VANNAK OLYAN IDŐSZAKOK az életünkben, amikor ez a legkönnyebb és leginkább kivitelezhető módja annak, hogy törődjünk az egészségünkkel, ha vitaminokat, táplálék kiegészítőket fogyasztunk.

Ám ekkor sem szabad megfeledkezni az egyéni felelősségünkről. A TESTÜNK AZÉRT BETEG mert egyrészt mi  ENGEDÉLYT ADTUNK RÁ és mert nem oldottuk meg az élethelyzeteinket, az abból „ nyert „ érzéseinket nem kezeltük , így az lekerült a mély tudatunkba. Hogyan is tudnánk kezelni az érzéseinket,ha SOHASEM TANÍTOTTA EZT NEKÜNK SENKI.

Mivel  mélyen elnyomjuk az érzelmeinket, látni sem akarjuk őket, a TESTÜNKNEK NINCSEN MÁS LEHETŐSÉGE, minthogy betegségek révén figyelmeztessen bennünket, hogy azokkal, odalent még dolgunk van.

A Léleknek ugyanis egy célja van .Élvezni a szabadságot azáltal, hogy önmagunkat adjuk, vagy ahogy ma divatos mondani, önazonosak vagyunk. Így a Testet hívja segítségül, hogy figyelmeztessen, mitől lenne ideje megszabadulnunk.

Tehát,ATTÓL, HOGY TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET SZEDSZ, a gyökér probléma nincsen megoldva.

Sokan erre csak akkor jönnek rá, amikor kiveszik egyik, majd másik szervüket és nem értik, miért történik velük mindez. Hát, azért, mert csak lesüllyesztetted a problémát, hogy ne is lásd. De a Testednek azt ki kell dolgoznia, láthatóvá kell tennie, abban a reményben, hogy MOST TALÁN ÉSZRE VESZED, pontosabban, nem hagyod figyelmen kívül. HA EGY SZERV „KIESIK” egy másik szerv vesz át a jelző szerv szerepét. Ezt sem tanítják az iskolában.

És különösen nagy figyelmet kell szentelni annak is, hogy NE VIGYÉL SEM A TESTEDBE, SEM A LELKEDBE újabb szemetet.

Ha úgy érzed, tudok Neked bármiben segíteni, keress meg:

info@egyensulyepito.hu

Fontos!

Az egészség áruházunkban található termékleírások,nem helyettesítik az orvosi konzultációt. A szakcikkek nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. Kérjük vedd ezt figyelembe, a gyártók tájékoztató leírásainak és hirdetéseinek megtekintésekor. A Harmónia Egészség termékek Áruháza, harmónia40felett és termékellátó partnerünk a Biyovis hungary kft nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben az általunk forgalmazott termékeket gyógyászati céllal kívánod használni, előtte mindenképpen konzultálj kezelőorvosoddal, gyógyszerészeddel. Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót

Ezért vásárolnak tőlünk mások is..

Mert   :

 • – mi törődünk Veled , gondoskodunk családtagjaid, barátaid ,szeretteid, egészségéről
 • – velünk időt és pénzt spórolhatsz meg családodnak
 • – termékeinkkel, módszereinkkel csökkentheted gyógyszer adagodat
 • – jó eséllyel elkerülheted, hogy a betegség végig menjen a családban, mint  korábban mindig,
 • – kevesebb lesz az iskolai , munkahelyi hiányzás,ha ránk hallgatsz,
 • – betegségeidet könnyebben viseled majd
 • – nem kell majd mellékhatásokkal számolnod,
 • – nagy gondot fordítunk a megelőzésre is és ha igényled, Neked is megtanítjuk a fortélyokat
 • – az “ezzel már együtt  kell élnie” ” ez már a korral jár ” betegségeidben képes leszel csökkenteni fájdalmaidat,
 • – ha sportolsz, sportolás és edzés előtt, alatt és után  segítünk, hogy izmaid,  ízületeid kellően bemelegedjenek, majd  a mozgás végeztével mihamarabb regenerálódjanak. Segítünk teljesítményedet  a maximumra növelni doppingszerek nélkül , alakodat formálni.
 • – magyar cég vagyunk, magyar beszállítóval, magyar futárcéggel,
 • – minden termékünkre 100% megelégedettségi garanciát adunk,…

…és még további 29 érv:

Termékeink hatásossága évszázados/évezredes-elsősorban távol-keleti-népi gyógyászati tapasztalatokon alapul.

 1. A termékek rendkívüli hatékonyságát a modern tudomány is igazolta,amit alátámaszt nagyszámú lakossági tapasztalat.
 2. Kizárólag gyógynövényeket és szervezetünk számára fontos ásványi anyagok, nyomelemek -és más természetes hatóanyagokat tartalmaznak.
 3. Koncentrátumok,melyeket kis mennyiségben is eredményesen használhatunk sokféle egészségügyi problémára.
 4. Kiemelkedően magas ,- bizonyos termékeknél –standardizált hatóanyag tartalommal készülnek.
 5. A termékek nem tartalmaznak a szervezetünket károsító szintetikus színezőanyagokat,tartósítószereket.
 6. Klinikailag ellenőrzött,engedélyezett, és már Európa 19 országában ismert,használt és elismert hatású termékek.
 7. Steril körülmények között, folyamatos mikrobiológiai ellenőrzés mellett folyik a gyártásuk.
 8. A termékek nem avatkoznak be a szerveztünk működésébe,hanem annak természetes öngyógyító képességét segítik.
 9. Nincs gyógyszer összeférhetetlenség.Bármilyen gyógyszer mellett is biztonsággal használhatóak,az alkalmazási javaslatok betartásával.
 10. Használatukkal –orvosi ellenőrzés mellett-csökkenthető,ill. szükségtelenné válhat,sok addig szedett gyógyszer.
 11. Nincs,a gyógyszereknél már” megszokott” egészségügyi kockázat és mellékhatás.Nem szükséges gyerekek elől zárni.
 12. A magyar Olimpiai Bizottság felvette a Biyovis termékeket azon kiemelten támogatott és ajánlott termékek listájára,melyek garantáltan nem tartalmaznak doppingszernek minősülő anyagokat,ezért hivatalosan javasolja olimpikonjainak és élsportolóinak a használatukat.
 13. Terhesség ideje alatt is előnyös és javasolt a használatuk./kivétel:a magnetoterápiás termékek ,helyettük használja réztermékeinket
 14. Használatuk nem okoz allergiás tüneteket,sőt ,a már meglévő tüneteket fokozatosan meg is szünteti.
 15. A termékek használatához nem kell szaktudás,nem lehet túladagolni és hosszabb távon sem alakulhat ki velük függőség.
 16. Kúraszerűen és folyamatosan is használhatóak.Pl.:betegségmegelőzés,egészségmegőrzés,test-és szépségápolás.
 17. Minden termék sokoldalúan,a család minden tagja által-a pici gyerekeket is beleértve-házipatikaként használható.
 18. A termékek szükségleti cikkek,használatuk nem jelent plusz kiadást,csak mást és jobbat használunk az eddigiek helyett.
 19. ISO 9001,ISO 9002 és HCCP minőségbiztosításban gyártott,elismerten kíváló minőségű,környezetbarát termékek.
 20. A termékek használatával,Magyarországon gyártott,magyar munkaerő által előállított,magyar termékeket támogatunk.
 21. A Harmóniawebshop és a Biyovis,mint beszállító partnerünk műszaki termékeit a rendkívül hosszú élettartam,az alacsony ár és a sokrétű felhasználhatóság jellemzi.
 22. Eredményességet,hatékonyságot,sokoldalúságot és kiváló minőséget kapunk egyszerre,olcsóbban,mint máshol.
 23. A Harmóniawebshop és a Biyovis cég,minden termékére 14 nap,illetve 60 nap megelégedettségi garanciát ad.Ha nem elégedett,visszakapja a pénzét!
 24. Ajándéknak is kitűnő megoldás!Bármilyen alkalomra adható különleges,esztétikus.egyedi és hasznos ajándék.Vásárolja meg közvetlenül termékeinket,vagy ajándékozzon vásárlási utalványt szeretteinek !
 25. A termékek használatával gyógyulási időt,pénzt, és egészségügyi kockázatokat spórolhatunk meg.
 26. A Harmóniawebshop  termékhasználók bármikor,-ingyenesen-segítséget,tanácsot, információt kérhetnek problémáik megoldásához.
 27. Saját tapasztalataink,gyógyulási eredményeink másokkal való megosztásával sok más családon is segíthetünk.
 28. A termékek segítségével megelőzheti a betegségeket,megőrizheti egészségét ,ill.helyre hozhatja a már meglévő egészségügyi problémáit.
 29. Jó tapasztalatai átadásával segíthet másokon is,és ezzel sok új barátot is szerezhet

EZEKÉRT AZ ELŐNYÖKÉRT VÁLASZTJÁK MA MÁR EGYRE TÖBBEN

A  Harmóniawebshop TERMÉKEIT!

Hogy, hogyan kerültem kapcsolatba a termékekkel ? Nos, …

A termékeket nem kerestem.Épp a kisfiammal voltam terhes,amikor kiderült,hogy nagy gondok vannak a vesémmel.Kénytelenek voltak olyan gyógyszereket is adni,melyek veszélyt jelenthetnek a kisbabámra.Így húztuk ki az időt a 21.héttől a 40.hétig a kórházban.Nem kívánom ezt az időszakot senkinek.Mivel én is ott dolgozom,el lehet képzelni,hogy mindent megtettek értem.Igaz,hogy a szülést meg kellett indítani, a lényeg az volt ,hogy él és egészséges.

Mivel a vesém állapota továbbra sem javult, ,már igen komoly dolgokkal fenyegetőztek a kezelő orvosaim. Akkor egy napa lépcsőházban összefutottam a kórház akkori főtitkárával, akit látásból ismertem.Ma is hálás vagyok neki !Érdeklődött hogylétünk felől,amikor elmondtam,hogy a kicsi jól van, velem azonban akadnak gondok.

Következő este már ott hallgattam náluk egy előadást, melyben megismertem ezeket a termékeket és az egész keleti filozófiát,mely e termékcsaládot ihlette.Még aznap beszereztem  néhány terméket. Úgy voltam vele, hogy ha nem próbálom ki,csak veszíthetek vele.Mások nem tudtak segíteni.Talán ez az amire szükségem van.És …

3 nap múlva a labor eredményeim majdnem tökéletesek lettek, nem voltak már fájdalmaim és genny sem volt már a veséimben.Fél év sem telt bele és a veséim rendbe jöttek.Még egy darabig használtam őket, majd ahogy lenni szokott, megfeledkeztem róluk,hisz már nem fájt semmim.Teltek az évek,mintha sosem lett volna semmi bajom.Ennek már több, mint 21 éve.

Aki küszködött már vesegörccsel,az tudja milyen nagy dolog, ha gyógyszerek nélkül,felesleges mérgek bevitele nélkül lehet elérni fájdalommentességet.Ettől kezdve nem volt kérdés, hogy a többi , számunkra fontos terméket is kipróbáljuk.Így mentettük meg a fiam manduláit, így szívódott fel a méhen kívüli terhességem.Használtuk mellhártya gyulladásban, tüszős mandula gyulladásban, sportsérülésben, arcüreg gyulladásban … a termékeket .Vagy a balzsamtól például javult  a szemem, (másfél hónap alatt fél dioptriát ) ,és még sorolhatnám.